Protecția datelor cu caracter personal (GDPR)

Editura MARIST respectă noile reglementări GDPR, impuse de Uniunea Europeană, intrate în vigoare începând cu data de 25 mai 2018, privind protecția datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice.

Fără acordul utilizării datelor dumneavoastră personale suntem în imposibilitatea de a vă expedia COMENZILE. Sau materialele PUBLICITARE GRATUITE (CĂRȚI, PLIANTE, BROȘURI) și detalii despre comenzile efectuate, ori informări (newslettere, mesaje sau apeluri telefonice) privind noile produse editoriale. Atunci când Clientul își creează un cont pe www.marist.ro, va primi comunicări comerciale din partea site-ului doar dacă și-a dat consimțământul expres, selectând opțiunea corespunzătoare.

Dacă livrarea produselor se face prin servicii de curierat, datele (adresă, nume și prenume, număr de telefon) vor fi puse la dispoziția transportatorului sau a partenerului strict în acest scop;

Dacă se utilizează  plata cu cardul sau electronică punem la dispoziție datele dumneavoastră entității desemnate să opereze aceste tipuri de plăți.

Securitatea datelor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Ne asigurăm în permanență că sistemele noastre de stocare și prelucrare a datelor au un grad ridicat de securitate și sunt aliniate la cerințele regulamentelor și legilor în vigoare, privind protecția datelor cu caracter personal.

Noul sistem de gestionare a datelor personale va garanta o securitate sporită a acestora. Mesajul are scopul de a vă solicita ACORDUL utilizării acestor date. Editura Marist NU pune datele dumneavoastră personale la dispoziția terțelor părți, care să prelucreze si să folosească aceste date în alte scopuri.

Edituramarist.ro nu solicită Clienților săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informații confidențiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul in care Clientul le divulgă unor terti, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acțiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, Clientul nu poate face răspunzator pe edituramarist.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

Datele cu caracter personal solicitate sunt:

  • Nume și prenume

  • E-mail

  • Număr de telefon

  • Adresă

Drepturile persoanei care oferă date cu caracter personal:

  • Dreptul la acces

  • Dreptul la rectificare

  • Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”)

  • Dreptul la restricţionarea prelucrării

  • Dreptul la opoziţie

Detalii aici http://www.dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016