Introducere

Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.tacticasistrategia.ro, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor menţionate mai jos.

Clienții pot comanda online produse virtuale de pe www.tacticasistrategia.ro.ro, cu ajutorul Coșului de Cumpărături.

Plata produsului virtual comandat se poate efectua doar online cu cardul, în conditii de sigurantă deplină, în momentul formulării comenzii, doar pentru clienții care dețin un cont de Paypal.

Termenul de livrare al produsului virtual este instantaneu, dar uneori pot exista întreruperi  cauzate de motive obiective, precum ar fi întreruperea conexiunii la internet.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SC EDITURA MARIST SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale furnizate și numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii și expedierea către client. Refuzul oferirii informațiilor atrage imposibilitatea onorării comenzii.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise expediate electronic. Ștergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se confirma clientului.